top of page
korttelikauppa_logoplanssi3.png

Miten se toimii?

Olemme automatisoitu lähikauppa 

 

Korttelikauppa on ensimmäinen täysin automaattinen ja kokonaan ilman kassaa toimiva, reaaliajassa tuotteita seuraava lähikauppa. Kehittynyt teknologiamme mahdollistaa sen, että älykkäät tuotekaapit tunnistavat kaikkien tuotteiden liikkeet ja tuottavat asiakkaille aivan uudenlaisen ostokokemuksen.

 

Ostaminen alkaa kortin lukemisella 

Kun saavut kauppaan ja näytät maksukorttiasi tuotekaapin lukijalle, se lähettää tiedot eteenpäin pankille, joka katetarkastuksen jälkeen antaa meille luvan avata kaappi. Tämän jälkeen, kun kaapin oven sähkölukko aukeaa, sinulla on ”piikki” auki ja voit ottaa tuotteita ja laittaa niitä takaisin -  kuin ottaisit tavallisesta kaupan hyllystä tuotteita.

Kun ovi sulkeutuu, "kassa kilahtaa" 

Oven sulkeminen päättää ostosten tekemisen kyseisestä kaapista, jota olet käyttänyt. Tuotekaappi tunnistaa tässä vaiheessa keräämäsi tuotteet ja veloittaa maksukorttiasi automaattisesti. Maksukorttia ei siis tarvitse lopuksi lukea enää uudestaan.

Seuraavalle kaapille ostoksia jatkamaan 

Tämän jälkeen voit siirtyä seuraavalle kaapille, ja jatkaa ostoksia. Olemme pyrkineet jaottelemaan tuotteet kaappeihin siten, että ostosten tekemisestä olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Ethän irroita älytarroja tuotteista 

Huomioithan, että järjestelmämme tunnistaa helposti myös väärinkäytökset. Esimerkiksi jokaisesta tuotteesta löytyvän älytarran irrottaminen, voimakas taittaminen tai mekaaninen hankaaminen johtavat tuotteen laskuttamiseen. Lisäksi tilassamme on tallentava kameravalvonta, eli väärinkäytökset pystytään selvittämään tarkasti viranomaisten kanssa.

Tarinamme on vasta alussa – arvostamme palautettasi ! 

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti, ja tulevaisuudessa tulemme lisäämään lisäpalveluja ja toimintoja, jotta ostosten tekeminen olisi helpompaa ja nopeampaa. Tämän lisäksi tavoitteenamme on luoda mahdollisimman kattava järjestelmä tuotevalikoiman räätälöimiseksi paikalliseen tarpeeseen. Haluamme tarjota ihmiselle perinteisen kyläkaupan uudella teknologialla ja sillä tyylillä millä ennen vanhaan tarjottiin lähikaupassa palvelua paikallisille ihmisille.

 

 

Yleisimmin kysytyt kysymykset-sivulta löydät vastauksen moneen mieltä askarruttavaan asiaan!

Näin teet ostoksia

maksukortti.png

1.

Näytä kortti 

 

Lue ensin maksukorttisi
tuotekaapin lukijassa.

avaaovi.png

2.

Kerää ostokset 

 

Avaa ovi ja kerää kaikki haluamasi tuotteet kaapista.

sulje-ovi.png

3.

Sulje ovi 

 

Kun olet valmis, sulje ovi huolellisesti.

 

Maksu tapahtuu automaattisesti oven sulkeuduttua.

repeat.png

4.

Jatka ostoksia 

 

Toista vaiheet 1–3, kun teet ostoksia muista kaapeista. 

paptic.jpg

Pakkaa ympäristöystävällisesti 

 

Voit pakata ostoksesi ympäristöystävälliseen Paptic -kestokassiin, joita on myynnissä tuotekaapeissa.

 

Paptic on suomalainen startup-yritys, joka perustettiin vuonna 2015 vastaamaan yhteen maailman suurimmista haasteista – muovijätteen kertymiseen luontoon. Papticin missio on tarjota vastuullisille yrityksille materiaaleja, jotka mahdollistavat vaivattoman siirtymisen muovipakkauksista ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon.

bottom of page