top of page
Search
  • Writer's pictureKorttelikauppa

Ensimmäinen viikko takana!


Maailman ensimmäisen Korttelikaupan ensimmäinen toimintaviikko on nyt takana, suuret kiitokset kaikille paikalle käyneille!! Tässä viikon kuulumisia:


  • Katevarauksesta on tullut jo paljon palautetta ja se luonnollisesti kiinnostaa. Avattaessa kaapin ovi maksukortilla, järjestelmä tekee siis pankkitilille katevarauksen, jonka suuruus on nyt 25€. Oston tapahduttua käyttämättä jäänyt katevaraus vapautuu pankin toimesta. Nyt riippuen pankista, vapautuminen tapahtuu joko nopeasti eli heti, tai vähän hitaammin eli muutamassa päivässä. Ainakin Säästöpankki, Danske ja S-pankki vapauttavat varauksen heti, kun taas esim. Nordealla kestää 1-2 päivää. Tätä yritämme osaltamme parantaa, jotta vapautuminen tapahtuisi kaikilla mahdollisimman pikasesti.


  • Tuotevalikoimaan olemme saaneet PALJON mainioita ehdotuksia, jotka tullaan huomioimaan jatkossa. Korttelikaupan ideana on nimenomaan tarjota niitä tuotteita, joita tällä alueella toivotaan saatavaksi. Ehdotuksia ja toiveita siis vaan edelleenkin tulemaan!


  • Tekniikka tuotteiden tunnistamiseksi on toiminut pääasiassa erinomaisen hyvin. Ja luonnollisesti luotettavan tunnistuksen takaamiseksi tehdään jatkuvasti töitä tulevaisuudessakin. Maksukorttien luennan kanssa on muutamia kysymyksiä tullut vastaan, ja yleensä asiat on selvinneet jo paikan päällä. Lisäsimme myös ohjeistusta kauppaan, jotta asiakkaat oppivat helpommin, miten homma toimii sujuvasti.Matka siis jatkuu keskikesää kohti, suuret suuret kiitokset vielä kaikille asiakkaille ja aiheesta muutenkin kiinnostuneille. Tervetuloa ostoksille!


302 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page