Search
  • Korttelikauppa

Ensimmäinen viikko takana!


Maailman ensimmäisen Korttelikaupan ensimmäinen toimintaviikko on nyt takana, suuret kiitokset kaikille paikalle käyneille!! Tässä viikon kuulumisia:


  • Katevarauksesta on tullut jo paljon palautetta ja se luonnollisesti kiinnostaa. Avattaessa kaapin ovi maksukortilla, järjestelmä tekee siis pankkitilille katevarauksen, jonka suuruus on nyt 25€. Oston tapahduttua käyttämättä jäänyt katevaraus vapautuu pankin toimesta. Nyt riippuen pankista, vapautuminen tapahtuu joko nopeasti eli heti, tai vähän hitaammin eli muutamassa päivässä. Ainakin Säästöpankki, Danske ja S-pankki vapauttavat varauksen heti, kun taas esim. Nordealla kestää 1-2 päivää. Tätä yritämme osaltamme parantaa, jotta vapautuminen tapahtuisi kaikilla mahdollisimman pikasesti.


  • Tuotevalikoimaan olemme saaneet PALJON mainioita ehdotuksia, jotka tullaan huomioimaan jatkossa. Korttelikaupan ideana on nimenomaan tarjota niitä tuotteita, joita tällä alueella toivotaan saatavaksi. Ehdotuksia ja toiveita siis vaan edelleenkin tulemaan!


  • Tekniikka tuotteiden tunnistamiseksi on toiminut pääasiassa erinomaisen hyvin. Ja luonnollisesti luotettavan tunnistuksen takaamiseksi tehdään jatkuvasti töitä tulevaisuudessakin. Maksukorttien luennan kanssa on muutamia kysymyksiä tullut vastaan, ja yleensä asiat on selvinneet jo paikan päällä. Lisäsimme myös ohjeistusta kauppaan, jotta asiakkaat oppivat helpommin, miten homma toimii sujuvasti.Matka siis jatkuu keskikesää kohti, suuret suuret kiitokset vielä kaikille asiakkaille ja aiheesta muutenkin kiinnostuneille. Tervetuloa ostoksille!


176 views

Recent Posts

See All

Tuotevalikoima kasvoi

Teknisen järjestelmäpäivityksen myötä saimme kasvatettua kaupan tuotevalikoimaa 240:een eri tuotteeseen, jotka voivat siis nyt olla samaan aikaan kaupan hyllyillä. Ja nämä tietysti vielä konseptin muk

Uuden ajan itsepalvelukauppa

Self-service Grocery Store

Suomen Korttelikauppa Oy

Maailman ensimmäinen testikauppa Helsingin Kuninkaantammessa:

Taidemaalarinkatu 1, 00430 Helsinki

Avoinna joka päivä klo 04:00-24:00

Toimisto:

Taidemaalarinkatu 1, 00430 Helsinki

 

Puhelin: 010 200 8100

Asiakaspalvelu avoinna ma–la klo 9–17

Sähköposti: info@korttelikauppa.fi

 

Y-tunnus: 3110449-4 

 

Oiva-raportti

Tietosuojaseloste