top of page
Search
  • Writer's pictureKorttelikauppa

Itsepalvelukauppa, täysin ilman kassaa!

Updated: Jun 25, 2020

Korttelikauppa on ensimmäinen täysin automaattinen, kokonaan ilman kassaa toimiva ja reaaliajassa tuotteita seuraava lähikauppa. Kehittynyt teknologia, kuten jokaisesta tuotteesta löytyvät älytarrat ja digitaaliset tuotekaapit mahdollistavat sen, että kaikkien tuotteiden liikkeet tunnistetaan hyvin korkealla tarkkuudella. Toisin sanoen, kaappi tunnistaa, mitkä tuotteet asiakas ottaa sieltä ulos.Näytä ensin maksukorttisi


Kun saavut kauppaan ja näytät maksukorttiasi tuotekaapin lukijalle, se lähettää tiedot eteenpäin pankille, joka katetarkastuksen jälkeen antaa meille luvan avata kaappi. Tämän jälkeen, kun kaapin oven sähkölukko aukeaa, sinulla on ”piikki” auki ja voit ottaa tuotteita ja laittaa niitä takaisin -  kuin ottaisit tavallisesta kaupan hyllystä tuotteita.

Kun ovi sulkeutuu, "kassa kilahtaa"


Oven sulkeminen päättää ostosten tekemisen kyseisestä kaapista, jota olet käyttänyt. Teknologiamme tunnistaa tässä vaiheessa keräämäsi tuotteet ja veloittaa maksukorttiasi automaattisesti. Maksukorttia ei siis tarvitse lopuksi lukea enää uudestaan.

Seuraavalle kaapille ostoksia jatkamaan 

Tämän jälkeen voit siirtyä seuraavalle kaapille, ja jatkaa ostoksia. Olemme pyrkineet jaottelemaan tuotteet kaappeihin siten, että ostosten tekemisestä olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Ethän irroita älytarroja tuotteista 

Huomioithan, että järjestelmämme tunnistaa helposti myös väärinkäytökset, eli esimerkiksi tuotteiden älytarrojen irrottaminen, voimakas taittaminen tai mekaaninen hankaaminen johtavat tuotteen laskuttamiseen. Lisäksi tilassamme on tallentava kameravalvonta, eli väärinkäytökset pystytään selvittämään tarkasti viranomaisten kanssa.

167 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page