top of page
Etsi
  • Writer's pictureKorttelikauppa

Kerro meille, mitä lähikaupaltasi haluat!

Päivitetty: 24. kesäk. 2020
Tämä kesä on meille ainutlaatuinen. Ensimmäinen Korttelikauppamme aukeaa Kuninkaantammeen, ja jännitys konseptin toimimisesta ja kyvykkyydestämme tarjota teille riittävä määrä erilaisia tuotteita ja pitää hyllyt täynnä on läsnä joka päivä.

Kun kauppa on auennut, toivomme palautettanne siitä, mitä tuotteita haluaisitte ostaa lähikaupastanne. Verkkosivuiltamme löydätte ”Anna palautetta”-osion, jonka kauttaa toiveet on mahdollista lähettää. Olemme avanneet myös Facebook-sivuston, jonne voitte niin ikään käydä laittamassa kommenttia kaupan toiminnasta ja tuotetoiveistanne.

Olemme täällä Korttelikaupassa työskennelleet itsepalvelukaupan mahdollistavan teknologian kanssa jo monta vuotta. Vähittäiskaupan osalta olemme kuitenkin vielä alkumetreillä, ja näemme vuorovaikutuksen paikallisten Kuninkaantammelaisten kanssa erittäin tärkeänä.

Kun tämä yhteistyön toimii, myös lähikauppanne vastaa tarpeisiinne. Kehitämme järjestelmäämme hyväksikäyttämään sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia, verkkosivujamme ja tulevaisuudessa myös mobiilisovellustamme.

Aivan jokaiseen toiveeseen emme valitettavasti pysty vastaamaan, mutta mitä enemmän jätätte palautetta ja toivomuksia, sitä paremmin pystymme muuttamaan tuotekaappiemme tarjontaa teille sopivaksi. Järjestelmämme on hyvin älykäs, ja pystymme kysynnän niin vaatiessa hyvinkin nopeasti vaihtamaan tuotteita ja tarjoamaan nämä teille tuotekaapeistamme. Ja jos käytte myös ostamassa näitä tuotteita, toimitamme niitä varmasti lisää.


444 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page